Iubitorii SF-ului romanesc pot participa sambata, 13 Februarie, de la 16:00, la lansarea volumului Destinul Incapsulat, primul din seria "Cartea cu scoarte de argint, ferecate", semnat de binecunoscutul autor roman de science-fiction si fantasy Florin Pitea, in cadrul unui eveniment special sustinut de catre magazinul de boardgames si jocuri de societate Red Goblin (Strada Coltei nr. 42).

Autorul va sustine o sesiune exclusiva de autografe, intrebari si fotografii cu fanii genului literar SF, fantasy si steampunk, alaturi de invitatele sale speciale, scriitoarea Ana-Maria Negrila si Andreea Sterea, coordonatoarea colectiei Fantasy din cadrul editurii Crux Publishing.

Intitulat Delirul Incapsulat, volumul a fost descris ca fiind “o perla rara in literatura romana” deoarece face parte din genul steampunk, destinat iubitorilor de fantasy. Delirul Incapsulat a fost publicat in toamna 2015 la editura Crux Publishing si lansat in cadrul Targului International de Carte Gaudeamus unde a fost foarte bine primit de catre fani, critici si oameni de cultura.

Autorul va fi prezent pentru o sesiune exclusiva de semnaturi

In cadrul magazinului Red Goblin fanii steampunkului si culturii geek se vor aduna pentru distractie, un colectiv prietenos precum si de invitatii speciali ai evenimentului. Florin Pitea va fi si el prezent pentru a semna exemplare ale cartii impreuna cu alti doi invitati speciali: scriitoarea Ana-Maria Negrila si coordonatoarea colectiei Fantasy de la Crux Publishing, Andreea Sterea.

Romanul Delirul Incapsulat este primul volum al seriei "Cartea cu scoarte de argint, ferecate" si se distinge prin personajele memorabile, multa aventura si momente distractive. Cartea prezinta un format atipic, si este compusa din mai multe povesti si nuvele care au subiecte diferite, dar personaje comune. Pregateste-te sa pasesti intr-o lume fantastica, plina de gadgeturi, masinarii si inventii care de care mai ingenioase.

Un subgen al literaturii science fiction, literatura steampunk ilustreaza elemente specifice secolului 19, inpirate de revolutia industriala si masinariile pe baza de abur. Este un gen literar care presupune multa putere de imaginatie si care transporta cititorul intr-o lume fantastica din care nu va mai dori sa plece.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.