Traficul pe DN1 este ingreunat vineri in zona statiunilor de pe Valea Prahovei, aglomeratie fiind la intrarile in localitatile Comarnic si Busteni, in acest caz politia recomandand rute alternative.
Traficul rutier se desfasoara cu dificultate pe DN1, pe sensul catre munte, coloana de masini formandu-se de la kilometrul 102, pe raza localitatii Comarnic, pana la kilometrul 107. De asemenea, s-au format deja cozi de masini intre localitatile Sinaia si Busteni, tot pe sensul de urcare, informeaza corespondentul MEDIAFAX.

Conform Centrului Infotrafic,politistii se afla la dirijare inca de la ora 12.00, in principalele puncte, iar pentru evitarea aglomeratie ei recomanda ruta ocolitoare : pentru Brasov - DN 1A, Ploiesti – Cheia – Sacele – Brasov; pentru Sinaia - DN 7, Bucuresi-Baldana, apoi DN 71 pana la Sinaia; pentru zona Bran, ruta ocolitoare A1 Bucuresti-Pitesti- DN 73 pana la Brasov.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.