Premierul Dacian Ciolos l-a demis pe seful Departamentului de Informatii si Protectie Interna din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Nicolae Gheorghe, au precizat pentru MEDIAFAX surse oficiale.

Decizia premierului a fost publicata miercuri in Monitorul Oficial. Potrivit documentului, la data de 10 februarie, premierul l-a eliberat pe Nicolae Gheorghe din functia de secretar de stat la Departamentul de Informatii si Protectie Interna din cadrul MAI.

In document este mentionat faptul ca decizia premierului a fost luata in temeiul art.15 si al art. 19 din Legea nr.90/2001 privind organizarea si functionarea Guvernului si a ministerelor, precum si in baza art. 22 din OUG nr. 96/2012 privind stabilirea unor masuri de reorganizare in cadrul administratiei publice centrale.

De asemenea, premierul l-a eliberat si pe Rares Vaduva din functia de secretar de stat la Departamentul de Informatii si Protectie Interna din cadrul MAI, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.