Agentia Nationala de Meteorologie a emis miercuri o informare de ninsori viscolite la munte si vant puternic in Banat, Crisana si Dobrogea.

Conform site-ului Agentiei Nationale de Meteorologie (ANM) de miercuri, de la ora 10 pana joi la ora 14 va intra in vigoare o informare de vant puternic si ninsori viscolite.

In intervalul mentionat, vantul va avea intensificari in majoritatea regiunilor, cu viteze mai mari in Banat, Crisana si Dobrogea, unde rafalele vor depasi 50-60 kilomteri la ora.

La munte, in special in zona inalta, vantul va sufla tare, cu peste 70-80 kilometri la ora, a transmis ANM.

Potrivit ANM, incepand din dupa-amiaza zilei de miercuri 10 februarie, aria precipitatiilor se va extinde, iar in zonele de deal si de munte se vor cumula cantitati de apa ce vor depasi local 10-15 litri pe metru patrat si izolat 30 de litri pe metru patrat, scrie MEDIAFAX.

In nord-vest si centru se vor semnala precipitatii mixte, iar la munte se va depune strat nou de zapada si ninsoarea va fi viscolita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.