19 victime din accidentul produs vineri pe DN1, Centura de Vest a municipiului Ploiesti, au ramas internate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Conform medicilor de la Spitalul Judetean de Urgenta din Ploiesti, 19 din cele 28 de victime transportate la aceasta unitate sanitara, au ramas internate. Dintre acestea, doua au fost supuse unor interventii chirurgicale, dupa ce au suferit traumatisme multiple.

“Cei doi pacienti au o evolutie favorabila. La fel si celelalte victime internate” a declarat dr. Andrei Ilinca, purtator de cuvant al Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti, pentru MEDIAFAX.

Potrivit cadrelor medicale, sapte victime au fost internate la sectia Chirurgie, cinci la Neurochirurgie, trei la Chirurgie Plastica, doi raniti se afla la Ortopedie si alte doua victime la sectia de Chirurgie Maxilo-Faciala.

Parchetul de pe langa Judecatoria Ploiesti a deschis dosar penal avand ca obiect accidentul rutier petrecut vineri, in jurul orei 6.20, pe Centura de Vest a municipiului Ploiesti, in care au fost implicate un autobuz si o autobasculanta. Autobuzul, care transporta 34 de pasageri, efectua o cursa regulata de transport de persoane pe ruta Manesti – Ploiesti. Din primele cercetari, a rezultat ca acesta a lovit din spate autobasculanta aflata in miscare pe aceeasi directie de mers.

In urma accidentului, cinci oameni au murit si alti 28 au fost raniti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.