Peste 75 de kilometri de autostrada vor fi dati in folosinta pana la sfarsitul acestui an, potrivit unei estimari a ministrului Transporturilor, Dan Costescu, prezent joi la o dezbatere privind Masterplanul, organizata de Camera Deputatilor.
"De obicei, pe mandate lungi se poate face acest lucru (estimari-n.r.), in momentul in care iti planifici niste lucruri in anul 1-2 si incepi sa vezi rezultate in anii 3-4. In cazul nostru, cu un mandate limitat de un an, m-am ferit, pentru ca ar fi un fel de asumare a unor lucruri bune realizate de ceilalti, din urma", a declarat ministrul Transporturilor.

Ministrul a spus ca, desi a evitat sa faca estimari, se asteapta ca, in acest an, sa fie dati in folosinta 75-80 de km de autostrada, scrie MEDIAFAX. "E vorba de sectoarele de pe Sebes – Turda, sectoarele 3 si 4, de pe sectoarele 3-4 de pe Lugoj-Deva care, impreuna cu 3,3 km de pe Bucuresti-Ploiesti… Practic ne asteptam ca, undeva la sfarsitul anului, sa avem intre 75 si peste 80 de km predati", a precizat Dan Costescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.