Ministerul Culturii a lansat un concurs pentru recrutarea noilor membri ai Consiliului de Administratie al RADEF - Romania Film, acesta fiind "un moment important in procesul de revitalizare a sistemului de sali de cinema de arta din Romania", dupa cum a declarat ministrul Vlad Alexandrescu.

Procedura de recrutare a cinci membri ai Consiliului de Administratie (CA) al Regiei Autonome a Distributiei si Explotarii Filmelor "RomaniaFilm", precum si a unui membru reprezentant al Ministerului Culturii in acest CA a fost lansata, marti, potrivit MEDIAFAX.

Candidatii trebuie sa trimita un CV, la Ministerul Culturii, pana pe 17 februarie. Candidaturile primite dupa aceasta data ar putea sa nu mai fie luate in considerare. Candidatii validati (care indeplinesc criteriile obligatorii de selectie) vor fi invitati la un interviu preliminar eliminatoriu de (re)validare a candidaturii (validarea finala). Candidatii validati in urma interviului preliminar vor sustine o proba scrisa cu subiecte de management general, dupa care vor fi invitati la un interviu de fond cu membrii Comisiei de validare si de evaluare. Rezultatele procesului de selectie (lista scurta din care vor fi nominalizati castigatorii finali) vor fi publicate pe site-ul RomaniaFilm si pe cel al Ministerului Culturii. Din aceasta lista scurta, autoritatile in drept vor numi viitorii membri ai CA al RomaniaFilm. Candidatii care nu sunt invitati la interviu pana pe 26 februarie vor fi considerati respinsi, fara sa mai fie necesara o alta reconfirmare a respingerii candidaturii, informeaza Ministerul Culturii.

"Romania Film este o regie autonoma (institutie care se autofinanteaza, aflata sub autoritatea Ministerului Culturii), care detine in acest moment zeci de sali de cinema la nivel national, dintre care 16 functionale si alte cateva zeci inchise ori inchiriate pentru alte activitati", a scris ministrul Culturii, Vlad Alexandrescu, pe pagina sa de pe platforma de socializare Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.