Printul Paul, omul de afaceri Remus Truica si avocatul Robert Rosu raman in arest la domiciliu dupa ce Curtea de Apel Brasov a decis, marti, prelungirea cu inca 30 de zile a masurii preventive fata de acestia, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cei trei au venit la Curtea de Apel Brasov in jurul orei 14.00, cand instanta s-a pronuntat in ceea ce priveste prelungirea mandatului de arestare la domiciliu. La iesirea din sala de judecata, intrebat cum se simte in arest la domiciliu, printul Paul a raspuns: "Foarte bine, pentru ca avem un print mic si frumos, Carol Ferdinand".

Cei trei inculpati au fost prezenti la Curtea de Apel Brasov si luni, cand au fost audiati aproximativ patru ore

Remus Truica este acuzat de constituirea unui grup infractional organizat, trafic de influenta, spalare a banilor, complicitate la abuz in serviciu si dare de mita.

In acelasi dosar, printul Paul este cercetat de cumparare de influenta, spalarea banilor si complicitate la abuz in serviciu, iar fostul jurnalist Dan Andronic, de constituirea unui grup infractional organizat, in forma aderarii, si complicitate la trafic de influenta, scrie MEDIAFAX.

Totodata, avocatul Robert Rosu este cercetat pentru constituirea unui grup infractional organizat, trafic de influenta, complicitate la spalarea banilor si la abuz in serviciu, Marius Marcovici, de constituirea unui grup infractional organizat, complicitate la trafic de influenta si spalarea banilor, iar Claudiu Mateescu, de constituirea unui grup infractional organizat, in forma aderarii, si complicitate la trafic de influenta.

Dan Andronic, Claudiu Mateescu si Marius Marcovici sunt cercetati sub control judiciar.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.