Fostul ministru al Transporturilor Miron Mitrea a depus la Judecatoria Medgidia o solicitare pentru a fi eliberat conditionat din penitenciar, dupa ce a executat aproximativ un an din cei doi la care a fost condamnat pentru luare de mita.
Conform datelor prezentate pe Portalul Instantelor de Judecata, dosarul prin care Miron Mitrea a cerut liberarea conditionata a fost depus pe data de 28 ianuarie, primul termen de judecata fiind stabilit pentru 10 februarie. Miron Mitrea a fost condamnat, definitiv, in februarie 2015, la doi ani de inchisoare cu executare, fiind gasit vinovat de luare de mita. El a fost incarcerat la Penitenciarul Poarta Alba incepand cu luna februarie a anului trecut.

Condamnarea definitiva la doi ani de inchisoare a lui Miron Mitrea fost decisa dupa doi ani si trei luni in care dosarul fostului senator s-a aflat pe masa judecatorilor si dupa ce rechizitoriul procurorilor a trebuit refacut.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.