Peste 100.000 de persoane si 33.700 de mijloace de transport au trecut frontiera Romaniei in ultimele 24 de ore, se precizeaza intr-un comunicat al Inspectoratului General al Politiei de Frontiera, transmis, vineri, agentiei MEDIAFAX.

In ultimele 24 de ore, aproximativ 100.500 persoane au trecut frontiera, atat pe sensul de intrare cat si pe cel de iesire din tara si peste 33.700 de mijloace de transport. In zonele de frontiera la punctele de frontiera dar si in zonele de “frontiera verde", politistii de frontiera au constatat 37 fapte ilegale (18 infractiuni si 19 contraventii) comise atat de cetateni romani, cat si straini si au fost date amenzi contraventionale in valoare de 3.600 de lei.

Polisistii de frontiera ai descoperit bunuri nedeclarate (ce urmau a fi introduse ilegal in tara), care depaseau plafonul vamal admis sau care erau suspecte a fi contrafacute, in valoare totala de peste 25.200 lei.

Nu s-a permis intrarea in tara a 12 persoane cetateni straini, care nu indeplineau conditiile prevazute de lege si de asemenea, nu s-a permis iesirea din Romania unui numar de 13 cetateni romani din diferite motive legale, se mai spune in comunicarea Politiei de Frontiera.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.