Oamenii legii din Constanta au tras 18 focuri de arma pentru prinderea unor tineri care nu au oprit autoturismul pentru control, masina fiind blocata dupa o urmarire in trafic si dupa ce a lovit autospeciala Politiei, iar in portbagaj erau unelte care ar fi fost folosite la spargerea unor locuinte.

Potrivit politistilor, incidentul a avut loc duminica seara, dupa ce un echipaj a incercat sa opreasca pentru control, la Eforie Nord, un autoturism suspect, cu numere de inmatriculare bulgaresti, in care se aflau patru tineri, transmite corespondentul MEDIAFAX. Soferul acestuia a demarat in tromba, incercand sa fuga si lovind autospeciala de Politie.

Urmarirea s-a desfasurat pe o distanta de mai multi kilometri, politistul si jandarmul din masina de Politie folosind armamentul din dotare in incercarea de a-i prinde pe suspecti. In total, cei doi au tras 18 cartuse si au lovit si cauciucurile masinii fugarilor, care in cele din urma s-a oprit in sensul giratoriu de la Agigea, aflat la intrarea pe autostrada.

Trei dintre cei patru tineri din autoturism au reusit sa fuga, dar soferul a fost prins de oamenii legii si dus la audieri.

In portbagajul masinii suspectilor au fost gasite mai multe unelte pe care anchetatorii cred ca acestia le foloseau la spargerea locuintelor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.