Un barbat din comuna suceveana Bunesti, care si-a ucis in bataie un consatean intrucat il suspecta ca i-a luat telefonul mobil, a fost trimis in judecata de Parchetul Tribunalului Suceava pentru omor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Parchetului Tribunalului Suceava, un barbat a fost trimis in judecata pentru omor dupa ce, in noaptea de 28 spre 29 noiembrie 2015, in urma consumului de bauturi alcoolice si a unui conflict spontan, l-a lovit pe un consatean cu pumnii si picioarele, cauzandu-i leziuni care au dus la moartea acestuia.

In rechizitoriu se arata ca, in seara de 28 noiembrie 2015, Andrei Ionut Dascalu s-a intalnit cu un cunoscut intr-un local unde a consumat bauturi alcoolice, iar apoi cei doi au mers impreuna la locuinta lui Dascalu pentru a continua sa bea. Acolo se mai aflau tatal vitreg al acestuia si un consatean, Mihai Ilinca, ambii bauti.

Cei patru au continuat sa bea, iar la un moment dat Dascalu a constatat ca ii lipseste telefonul, el banuind ca i-a fost luat de Ilinca. Ca urmare, Dascalu l-a atacat pe acesta, l-a impins peste o canapea, s-a urcat cu genunchii pe el si l-a lovit de mai multe ori cu pumnii in torace si abdomen. Barbatul batut a fost transportat la locuinta sa de catre Dascalu si amicul sau, iar acolo agresorul a gasit telefonul mobil si l-a atacat din nou. Amicul lui Dascalu a plecat din locuinta, de teama ca va fi batut si el, iar a doua zi l-a gasit pe Ilinca mort.

Potrivit concluziilor raportului medico-legal realizat in urma necropsiei, moartea barbatului a fost violenta, ca urmare a unui traumatism toracic cu multiple fracturi costale, pe fond de intoxicatie etilica acuta.

Dosarul urmeaza sa fie judecat de Tribunalul Suceava.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.