Un barbat cu cetatenie romana si moldoveneasca a fost amendat cu 48.000 de lei dupa ce politistii de frontiera ieseni au gasit in autoturismul sau aproape 1.300 de fiole care contin testosteron, substanta dopanta interzisa, marfa fiind ascunsa in motorul masinii.

Politistii de frontiera de la Sculeni, judetul Iasi, impreuna cu inspectorii vamali, au gasit ascunse, intr-un loc special amenajat in galeria de admisie a motorului unui autoturism, 1.294 de fiole care contin testosteron, o substanta dopanta cu grad mare de risc, din categoria substantelor interzise prin lege, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Autoturismul era inmatriculat in Bulgaria si era condus de un barbat de 30 de ani, cu dubla cetatenie, romana si moldoveneasca. Barbatul s-a prezentat, joi seara, la Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, pentru a intra in Romania. Politistii de frontiera si lucratorii vamali au facut un control amanuntit in masina si au gasit cele 1.294 de fiole inscriptionate "Testosterona E", solutie injectabila care contine testosteron, substanta dopanta inclusa in lista substantelor interzise prevazuta in Legea 104/2008.

Substantele interzise, in valoare de 22.690 de lei, au fost confiscate, in timp ce barbatul a fost amendat cu 48.000 de lei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.