Un numar de 14 trenuri dintre cele 1.200 ale CFR Calatori au fost anulate joi, din cauza temperaturilor foarte scazute, care cauzeaza in continuare si intarzieri, informeaza compania.

Din cele peste 1.200 de trenuri ale CFR Calatori, au fost anulate 14, respectiv aproximativ 1% din numarul total. Trenurile anulate sunt de pe liniile: Tulcea Oras - Medgidia, Targoviste - Titu (doua) si Titu - Targoviste, Galati - Bucuresti Nord si Bucuresti Nord - Galati, Bucuresti Nord - Urziceni si Urziceni - Bucuresti Nord, Alexandria - Zimnicea, Zimnicea - Rosiori Nord, Titu - Targoviste, Golesti - Parc Kretulescu (doua) si Parc Kretulescu - Golesti si Pitesti - Bucuresti Nord.

Traficul de pasageri este preluat, in masura posibilitatilor, de celelalte trenuri.

Anularile sunt necesare pe fondul temperaturilor extrem de scazute, si au loc in special pentru trenurile formate din automotoare Desiro (Sageata Albastra), care sunt mai expuse problemelor tehnice de functionare, precizeaza reprezentantii CFR.

Pe sectia Medgidia – Tulcea Oras trenurile in circulatie sunt remorcate in continuare cu locomotive diesel electrice, iar pe sectia Slobozia Veche – Urziceni, trenurile sunt remorcate cu locomotive diesel electrice si locomotive diesel hidraulice, scrie MEDIAFAX.

Reprezentantii CFR Calatori mai recomanda pasagerilor sa acceseze informatii legate de situatia circulatiei trenurilor, la numerele de telefon de la statiile CFR si pe site-ul companiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.