Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov (SABI) a fost solicitat, duminica, la 650 de cazuri, aproape 350 fiind urgente, iar 29 de persoane au fost duse in adapoturi, dintre cele 54 carora li s-a fãcut rau in locuri publice, a declarat pentru MEDIAFAX managerul SABI, Alis Grasu.

"Intre orele 08.00-20, la SABI au fost inregistrate 650 de solicitari, dintre care 349 de urgente de cod rosu si galben", a spus dr. Alis Grasu.

Din totalul urgentelor majore, 54 au fost persoane carora li s-a facut rau in locuri publice. "Tot in acest interval, 29 de oameni au fost transportati in adaposturi", a mai spus managerul Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov.

Managerul SABI a spus ca pe arterele principale ambulantele au circulat bine, iar pe strazile laterale, mai greu. "S-a circulat mai greu pe stradutele mici si necuratate, dar pana acum nu am avut niciun caz pe care sa nu il putem consulta pentru ca nu am ajuns din cauza zapezii. Am avut tot sprijinul populatiei", a mai spus dr. Alis Grasu.

Bucurestiul si judetul Ilfov au fost, de sambata seara pana duminica la pranz, sub avertizare cod portocaliu de ninsori si viscol, iar pana la ora 18.00 au ramas sub avertizare cod galben, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.