Politistii de la Transporturi Calarasi au confiscat, in urma unor perchezitii facute in judetul Constanta, 14,5 tone de ingrasamant chimic, 5,5 tone de produse petroliere si alte bunuri, patru persoane fiind cercetate pentru detinerea in afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile.
Politistii de la Serviciul Regional de Politie Transporturi Calarasi au ridicat, joi, in urma a patru perchezitii, peste 14,5 tone de ingrasamant chimic, 5.500 de litri de produse petroliere, 1.200 de tigarete fara timbru fiscal, 540 de kilograme de carbune cocsificabil, noua setci din plasa monofilament si o pompa submersibila de transbordare a produselor petroliere, bunuri in valoare totala de peste 46.000 de lei.

Potrivit unui comunicat dat publicitatii, vineri, de Politia Romana, descinderile politistilor au avut loc la domiciliile a patru barbati din comuna Lipnita, judetul Constanta. Cele patru persoane, cu varste cuprinse intre 43 si 51 de ani, sunt cercetate pentru detinerea in afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile si detinerea de setci din plasa monofilament, precizeaza sursa citata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.