Peste 100 de politisti fac, vineri dimineata, unsprezece perchezitii in comunele Tibana si Madarjac din judetul Iasi, la persoane suspectate de taierea si sustragerea de material lemnos dintr-o padure proprietate privata, un elicopter al MAI survoland zona in timpul actiunilor.

Potrivit unui comunicat al Politiei Romane, vineri dimineata, politistii de la Politia Judeteana Iasi, sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi, fac 11 perchezitii in comunele Tibana si Madarjac, din judetul Iasi, la domiciliile unor persoane banuite de taiere si sustragere de material lemnos dintr-o padure proprietate privata, apartinand mai multor persoane fizice, neasigurata cu paza.

La activitati participa peste 100 de politisti, de ordine publica, de investigatii criminale, de investigare a criminalitatii economice, criminalisti, impreuna cu luptatori SAS. In acest caz, urmeaza a fi puse in aplicare mai multe mandate de aducere si citatii. Zona va fi survolata de un elicopter al Unitatii de Aviatie a MAI, in scopul surprinderii unor eventuale actiuni de ascundere a unor bunuri si comunicarii cu fortele de la sol.

Actiunea beneficiaza de sprijinul jandarmilor si al reprezentantilor Directiei Silvice Iasi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.