Social15 Ianuarie 201610:23

Lectura de un minut

Disputele care apar intre companii se rasfrang pana la urma impotriva cetatenilor, iar acest fapt trebuie evitat, a spus premierul Dacian Ciolos, el facand referire directa la diferendul dintre RADET si ELCEN care a avut ca rezultat nelivrarea agentului termic si a apei calde catre unii consumatori.

Premierul a facut aceste afirmatii joi seara, la finalul vizitei de lucru efectuata la Ministerul Energiei, dupa ce jurnalistii l-au intrebat daca a discutat si despre situatia de la RADET-ELCEN, avand in vedere faptul ca o parte a populatiei Bucurestiului nu a beneficiat de apa calda si caldura mai multe zile.

Dacian Ciolos a precizat ca aceasta problema s-a discutat punctual in cadrul unor intalniri anterioare si ea se afla in atentia ministrului Energiei, Victor Grigorescu.

"Sunt chestiuni legate de responsabilitatea curenta a ministerului si sunt prioritati pe care domnul ministru le asuma, dar nu avea nevoie sa vin eu la minister ca sa-si faca treaba", a spus premierul.

Ciolos a reamintit faptul ca problema de la RADET-ELCEN a fost abordata la sedinta pe care a avut-o cu factorii implicati in pregatirile pentru iarna, la finele anului trecut.

Citeste si:
Cioloș îl acuză pe Ciolacu de ipocrizie: „Biroul lui Dragnea era...
Cioloș îl acuză pe Ciolacu de...

"Cand am discutat despre pregatirile pentru iarna, in decembrie, inclusiv cu domnul ministru, cu domanul vicepremier Borc, cu domnul ministru de Interne, i-am cerut si domnului ministru (Victor Grigorescu, ministrul Energiei-n.r.), cunoscut si situatia de la RADET-ELCEN, l-am rugat pe domnul ministru sa-si foloseasca intru totul pozitia pe care o are ca sa medieze acolo unde e cazul discutii si dispute care apar intre diferitele intreprinderi, companii si care pana la urma se rasfrang asupra cetatenilor si lucrul acesta trebuie evitat. Guvernul nu poate sa faca totul pentru ca nu este responsabilitatea suta la suta a Guvernului, dar Guvernul are o responsabilitate finala si ne-o asumam intru totul", a spus Ciolos.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.