Procurorii DNA Ploiesti fac, miercuri dimineata, perchezitii la sediul Politiei din statiunea Sinaia, intr-un dosar de trafic de influenta in care sunt vizati sefii acestei institutii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unor surse judiciare, procurorii DNA Ploiesti se afla, miercuri dimineata, la sediul Politiei Sinaia, unde fac perchezitii in biroul sefului institutiei, comisarul sef Marin Tudorica, si in biroul adjunctului acestuia.

Conform surselor citate, perchezitiile au loc intr-un dosar in care sunt vizate fapte de trafic de influenta si urmeaza ca cei doi sa fie dusi la audieri la sediul DNA Ploiesti, in cursul zilei de miercuri.

Potrivit unui comunicat de presa transmis de Directia Nationala Anticoruptie, procurorii DNA - Serviciul Teritorial Ploiesti fac cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie comise in perioada 2013-2015.

Asfel, miercuri, ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, sunt facute perchezitii la sase adrese din judetul Prahova, dintre care una este sediul unei institutii publice, restul reprezentand domiciliile unor persoane fizice, scrie MEDIAFAX.

In cauza, procurorii beneficiaza de sprijin de specialitate din partea Serviciului Roman de Informatii si din partea Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.