Volumul "Pas cu pas", prima carte semnata de presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a aparut in luna decembrie si in librariile din Bulgaria, informeaza Curtea Veche Publishing.

Publicata in varianta originala in timpul campaniei electorale din anul 2014, la Curtea Veche Publishing, cartea a aparut in limba bulgara la editura Ciela Norma, cu o traducere semnata de Martina Ganceva. Titlul editiei bulgare ("КлаусЙоханис: стъпкапостъпка. Автобиография") ar insemna exact "Klaus Iohannis: Pas cu pas. Autobiografie".

Bulgaria este a doua tara, dupa Ungaria, unde este tradusa cartea presedintelui. Versiunea maghiara a aparut in luna iunie a anului 2015 la editura Cser, in traducerea lui Lakatos Mihály. Sub titlul "Nagyszebentől az elnöki palotáig" ("Din Sibiu la Palatul prezidential"), aceasta este disponibila deopotriva in Ungaria si in Romania.

Volumul "Pas cu pas" a fost bestsellerul anului 2014 in Romania si a marcat numeroase recorduri editoriale, fiind urmat de aparitia, in mai 2015, a celui de-al doilea volum semnat de Klaus Iohannis, "Primul pas", carte ce dezvaluie informatii din culisele campaniei electorale si din primele zile ale mandatului de presedinte, scrie MEDIAFAX.

In anul 2015, cele doua titluri semnate de presedintele Romaniei - "Pas cu pas" si "Primul pas" - au fost in topul vanzarilor Curtea Veche Publishing, precizeaza editura.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.