Un numar de 60 de persoane au fost plasate sub control judiciar si alte 16 au fost arestate la domiciliu, de la inceputul anului, potrivit unui comunicat de presa al Inspectorarului General al Politiei Romane (IGPR).

Conform sursei citate, in perioada 31 decembrie 2015- 8 ianuarie, la nivel national, au fost dispuse masuri preventive de supraveghere judiciara fata de 76 de persoane. Masurile preventive care stabilesc supravegherea judiciara presupun obligatii in sarcina persoanelor fata de care au fost dispuse.

Astfel, politistii desfasoara activitati specifice fata de 16 persoane, pe numele carora a fost dispusa masura arestului la domiciliu si fata de 60 de persoane cercetate sub control judiciar, scrie MEDIAFAX.

Potrivit Politiei Romane, in intervalul mentionat, masura controlului judiciar dispusa initial a fost inlocuita, in trei cazuri, cu masura arestarii preventive, in alte doua cazuri cu pedeapsa inchisorii cu executare, iar in altul cu condamnare cu suspendare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.