Un barbat de 61 de ani a fost gasit mort, sambata, intr-o casa parasita aflata in apropiere de Primaria comunei Maicanesti, judetul Vrancea, primele informatii aratand ca decesul ar fi survenit, cel mai probabil, din cauza frigului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Barbatul a fost gasit mort, sambata, intr-o casa parasita, descoperirea fiind facuta de un angajat al Primariei Maicanesti, care a anuntat Politia, iar politistii au constatat ca fata barbatului era mancata, cel mai probabil, de sobolani.

Primarul comunei Maicanesti, Costel Necula, a sustinut ca este posibil ca omul sa fi murit de frig, scrie MEDIAFAX.

Barbatul a trait o vreme in concubinaj cu o femeie din Maicanesti, insa la un moment relatia dintre cei doi s-a rupt, iar ea nu l-ar mai fi primit acasa. Pe de alta parte, nici copiii barbatului, care traiesc in alta comuna, nu tineau legatura cu el, astfel ca omul, care avea 61 de ani, s-a adapostit intr-o casa nelocuita, situata in apropierea Primariei Maicanesti.

"Venise aici in comuna din alta parte, venise pentru ca a trait in concubinaj cu o femeie de aici. Era si bolnav. Noi credem ca a murit de frig. Avea si niste semne pe fata. Medicii legisti vor stabili daca a fost muscat de ceva sau nu. Nu se stie de cand a decedat, tot medicii legisti vor stabili asta", a declarat primarul comunei Maicanesti, Costel Necula.

Trupul neinsufletit a fost ridicat si dus la Serviciul de Medicina Legala pentru necropsie, legistii urmand sa stabileasca momentul si cauza exacta a mortii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.