Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis o informare potrivit careia in cea mai parte a tarii va ploua, de sambata noapte pana marti dimineata, iar la munte vor fi precipitatii mixte, fiind anuntate, de asemenea, intensificari ale vantului.

Potrivit sursei citate, de sambata ora 23.00 pana marti ora 9.00, in regiunile vestice, nordice si centrale, temporar vor fi mai ales ploi, iar in zona montana inalta se vor semnala precipitatii mixte

In Maramures, cea mai mare parte a Crisanei, nordul Transilvaniei, Muntii Apuseni si nordul Carpatilor Orientali precipitatile vor cadea aproape continuu, iar cantitatile de apa ce se vor cumula pe durata intregului interval, vor fi local de 25- 30 de litri pe metru patrat si pe arii restranse de 40- 50 de litri pe metru patrat.

ANM mai informeaza ca vantul va prezenta intensificari temporare indeosebi la munte si in regiunile vestice, cu viteze mai mari in cursul noptii de luni spre marti, cand in zonele montane va sufla tare, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.