Zborul KLM KL835 de la Amsterdam la Singapore a aterizat de urgenta la Bucuresti duminica seara tarziu, dupa ce un copil de la bord s-a simtit rau, relateaza site-ul NlTimes.nl.

Potrivit site-ului, care-l citeaza pe Theo Nabuurs, un pasager de la bord, copilul a facut o criza cardiaca. Nabuurs il numeste "un erou" pe capitan, intr-un mesaj postat pe Twitter, apreciind ca decizia pe care a luat-o a salvat viata copilului.

"Copilul pare sa se afle in stop cardiac. Un doctor de la bord l-a resuscitat cu ajutorul unei echipament medical", a declarat pentru RTL Nieuws Nabuurs, cunoscut ca DJ Mental Theo, adaugand ca, in pofida eforturilor medicului, starea copilului nu s-a imbunatatit.

"Capitanul a decis sa gaseasca un aeroport sigur pentru un ajutor medical cat mai rapid posibil", a spus DJ-ul.

Potrivit lui Nabuurs, pilotii au anuntat ulterior, din cockpit, ca mama si copilul se aflau in stare buna si ca vor ramane intr-un spital, in Romania. Avionul KLM si-a reluat zborul catre Singapore imediat dupa miezul noptii de duminica spre luni, potrivit NlTimes.nl.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.