Peste o tona de cutii in care se aflau petarde si artificii detinute ilegal au fost confiscate, marti dupa-amiaza, de politisti, dupa un control desfasurat intr-un targ comercial de la marginea municipiului Craiova, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Politistii au descins la depozitul unei firme din Targul Comercial Marlorex, aflat la iesirea din municipiul Craiova, unde au gasit sute de cutii pline cu artificii si petarde.

"In cadrul unei actiuni desfasurate de politistii doljeni au fost identificate si ridicate in vederea confiscarii cateva mii de petarde si artificii detinute ilegal. Obiectele pirotehnice identificate cu ocazia controlului au fost aduse la sediul IPJ Dolj, unde urmeaza sa fie inventariate si sa se stabilieasca prejudiciul. In cauza a fost intocmit un dosar de cercetare penala, iar politistii continua investigatiile", a declarat subcomisarul Alin Apostol, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Dolj.

Captura este cea de-a doua in ultimele zile, dupa ce reprezentantii Gruparii Mobile de Jandarmi "Fratii Buzesti" au confiscat peste 8.000 de petarde, scrie MEDIAFAX.

"Efective din cadrul Gruparii de Jandarmi Mobile Craiova au constatat trei fapte de efectuare, fara drept, de operatiuni cu articole pirotehnice. Jandarmii au depistat, in piata din cartierul Brazda lui Novac, o femeie, in varsta de 40 de ani, care oferea spre comercializare 80 de articole pirotehnice, in piata din cartierul Valea Rosie, un tanar care oferea spre comercializare 400 de articole pirotehnice. Jandarmi din cadrul aceleasi unitati au depistat in piata din localitatea Dragasani, judetul Valcea, un barbat care oferea spre comercializare 8.000 de petarde si 80 de baterii", a declarat maiorul Cosmin Mirea, purtatorul de cuvant al Gruparii Mobile de Jandarmi "Fratii Buzesti" Craiova.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.