Cei care isi vor petrece Revelionul in Piata Sfatului din Brasov nu vor avea parte de focuri de artificii, insa in schimb Primaria a pregatit un spectacol de confetti, lumini si lasere, precum si concerte sustinute de Crush & Alexandra Ungureanu si Caytlin, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Spectacolul din centrul vechi al Brasovului va incepe, joi, la ora 22.30. "In acest an, la Brasov nu se vor trage focuri de artificii. Trecerea dintre ani va fi marcata cu un spectacol de confetti, lasere si lumini", se arata intr-un comunicat al Primariei.

De la ora 22.30, pe scena amplasata in Piata Sfatului vor canta Crush si Alexandra Ungureanu, iar de la ora 23.20, cei de la Za Band vor sustine un concert de piese celebre. Za Band este o formatie care canta exclusiv live, formata din brasoveni.

Imediat dupa miezul noptii, pe scena vor urca Emil Lassaria & Caytlin, care vor incalzi atmosfera cu piese foarte ritmate. Emil Lassaria este un producator si DJ roman. In noaptea de Revelion hiturile lui Emil Lassaria vor fi interpretate de Caytlin, una din vocile celebre de muzica ritmata din Romania, scrie MEDIAFAX.

In timpul spectacolului, brasovenii se vor putea incalzi cu vin fiert sau ceai fierbinte de la Targul de Craciun, care este deschis pe toata durata lunii decembrie in Piata Sfatului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.