Un cetatean iordanian a fost declarat indezirabil in Romania, pentru 15 ani, de Curtea de Apel Bucuresti, la cererea parchetului de pe langa aceasta instanta, din ratiuni de securitate nationala.

Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti a sesizat, luni, Curtea de Apel Bucuresti, in urma propunerii formulate de SRI, pentru a aprecia asupra dispunerii masurii de declarare ca indezirabil a cetateanului iordanian Jaml Abdel Jabbar Khalil, pe o perioada de 15 ani, pentru considerente de securitate nationala, potrivit unui comunicat al parchetului.

Marti, CAB a admis cererea si l-a declarat indezirabil pe cetateanul iordanian, suspectat de propaganda jihadista.

Surse judiciare au precizat pentru MEDIAFAX ca barbatul este de origine palestiniana si are drept de sedere in Romania de la inceputul anilor '90. El este om de afaceri si are o familie la Constanta.

Decizia CAB nu este definitiva, dar este executorie, astfel ca barbatul urmeaza sa fie expulzat. Sursele citate au mai precizat pentru MEDIAFAX ca se doreste expulzarea acestuia in maxim 48 de ore.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.