O femeie de 46 de ani din Ramnicu Sarat a fost injunghiata mortal de fostul sot, dupa ce acestia ar fi intretinut relatii sexuale in locuinta in care ea statea cu actualul iubit.
Conform anchetatorilor, femeia de 46 de ani si fostul sot, in varsta de 45 de ani, erau despartiti de mai multa vreme si aveau impreuna o fata de 12 ani. Luni seara, barbatul a mers cu fata in vizita la locuinta femeii, care avea un alt iubit.

La un moment dat, femeia si fostul ei sot au mers intr-o alta camera, unde au intretinut raporturi sexuale, iar apoi ea a revenit in camera unde se afla actualul concubin si a inceput sa discute cu acesta. Atunci, fostul sot a luat un cutit cu care a injunghiat-o mortal pe femeie, in prezenta concubinului acesteia, afirma sursele citate. In tot acest timp, fiica celor doi se afla intr-o alta camera. Politistii si procurorii au inceput cercetarile in acest caz, barbatul fiind acuzat de omor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.