Un taximetrist de 26 de ani din judetul Bacau a fost arestat preventiv, dupa ce a accidentat mortal o fetita de cinci ani si pe bunica acesteia pe o trecere de pietoni.

Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Bacau, accidentul a avut loc in orasul bacauan Darmanesti, in momentul in care copila de cinci ani si bunica sa, in varsta de 49 de ani, traversau strada pe o trecere de pietoni. In urma impactului, cele doua victime au murit pe loc.

”Soferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Politistii au luat masura retinerii soferului, acesta fiind prezentat ulterior Parchetului si Judecatoriei Moinesti, cu propunerea de arestare preventiva”, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Bacau, Narcisa Butnaru.

Magistratii au acceptat propunerea procurorilor si au emis pe numele tanarului de 26 de ani mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile, pentru ucidere din culpa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.