Bancile vor avea inchise agentiile in zilele de 25 si 26 decembrie in majoritatea cazurilor, cu exceptia unor unitati din mall-uri, iar pe 24 decembrie programul de lucru cu publicul va fi redus in cele mai multe sucursale, urmand ca in intervalul 28-30 decembrie sa se lucreze normal.

BCR, cea mai mare banca de pe piata romaneasca, va avea inchise unitatile teritoriale de retail si centrele de afaceri corporate pe 25 si 26 decembrie, respectiv vineri si sambata.

Pe 24 decembrie (joi) vor lucra anumite agentii, cu program redus pana la ora 13.00, iar circa 100 de sucursale vor avea program normal de lucru. Agentiile bancii din centrele comerciale vor functiona dupa programul mall-urilor.

Clientii vor avea la dispozitie, fara intrerupere, bancomatele, automatele de schimb valutar si masinile multifunctionale. De asemenea, pot efectua tranzactii cu cardurile la comercianti si pot accesa serviciul de asistenta de urgenta pentru carduri, scrie MEDIAFAX.

BRD
va avea toate unitatile inchise pe 25 decembrie, inclusiv cele din centrele comerciale, cu exceptia agentiei din aeroportul Henri Coanda (Visa Tax), care va fi disponibila non-stop. Pe 24 decembrie, sucursalele BRD vor avea program cu clientii in intervalul 9.00-17.00, cu exceptia celor din mall-uri si aeroport, iar pe 26 decembrie vor fi deschise unitatile din majoritatea centrelor comerciale din tara, precum si cele din Bran si Poiana Brasov.

Clientii pot accesa oricand cele peste 1.500 de bancomate si 25.000 de terminale de plata instalate la comercianti. Totodata, pot utiliza serviciile de internet si mobile banking, iar serviciul de call-center este disponibil pe 24 decembrie intre orele 8.00 si 16.00.

Banca Transilvania are unitatile inchise in primele doua zile de Craciun. Pe 24 decembrie, agentiile vor fi deschise intre orele 9.00 si 16.00, iar cele din marile centre comerciale lucreaza in intervalul 10.00-16.00.

Pe 27 decembrie, sucursalele BT din mall-uri sunt deschise intre orele 10.00 si 19.00, fiind disponibile doar anumite operatiuni.

Clientii pot utiliza bancomatele, serviciile de internet si mobile banking si pot plati facturi prin serviciul dedicat, iar call-center-ul este disponibil non-stop.

Raiffeisen Bank
nu lucreaza pe 25-26 decembrie, cu exceptia agentiilor din hypermarket-uri, mall-uri si reteaua Selgros. Pe 24 decembrie, sucursalele bancii vor avea program normal de lucru, cu aceeasi exceptie. De asemenea, clientii pot suna la call-center pentru asistenta pe anumite segmente.

Citeste si:
Ianis Hagi și Elena, un Crăciun special. Au devenit soț și soție:...
Ianis Hagi și Elena, un...

In cazul UniCredit, agentiile sunt inchise in primele doua zile de Craciun, iar pe 24 decembrie vor avea program normal, intre orele 9.00-17.00, care se va aplica si sucursalei Unirii, aceasta functionand de obicei pana la ora 19.00.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.