Afla cum va fi vremea de Craciun.
  • Joi
Desi valorile termice diurne vor marca o scadere usoara indeosebi in vestul tarii, vremea va fi in continuare mai calda decat normalul perioadei. In regiunile vestice, nord-vestice si centrale vor fi innorari persistente, se va semnala ceata si izolat vor fi burnite sau ploi slabe, cu precadere in prima parte a intervalului si in cursul noptii. In restul zonelor, pe fondul cerului variabil, vor fi, local, intervale orare cu nebulozitate joasa sau ceata, mai ales noaptea. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 4 si 14 grade, iar cele minime, intre -5 grade in depresiuni si 5 grade pe litoral.
  • Vineri
Vremea va fi mai calda decat in mod normal pentru aceasta perioada mai ales in zonele de deal din sudul si estul teritoriului, unde cerul va fi variabil. In regiunile intracarpatice vremea va fi predominant inchisa si pe arii restranse va ploua slab sau va burnita, in timp ce in restul teritoriului, innorarile vor fi temporare. La munte, pe spatii mici, vor fi precipitatii slabe, mixte, cu precadere in Carpatii Orientali. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane. Temperaturile maxime, usor mai scazute fata de ziua precedenta, vor fi cuprinse, in general, intre 3 si 10 grade, iar cele minime, intre -2 si 4 grade. Dimineata si noaptea, in zonele joase de relief va fi ceata si, posibil burnita.
  • Sambata
In vestul, centrul si nordul tarii vremea va fi predominant inchisa si pe arii restranse vor fi ploi slabe sau burnite, iar in zona de munte, cu precadere a Carpatilor Orientali, se vor semnala precipitatii slabe, mixte. In restul tarii vor fi innorari temporare. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 2 si 10 grade, iar cele minime se vor incadra intre -2 si 4 grade. Dimineata si noaptea, in zonele joase de relief vor fi conditii de ceata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.