Peste 64.000 de petarde de categoria a doua de diverse modele au fost confiscate, joi, de catre politistii suceveni in parcarea unui bloc din Brosteni de la un tanar din Campulung Moldovenesc care a recunoscut ca nu are nicio autorizatie pentru transportul si comercializarea lor.

Potrivit Politiei Judetene Suceava, un echipaj din cadrul Politiei orasului Brosteni, a identificat, joi dupa-amiaza, pe o strada din localitate, in parcarea unui bloc, un autoturism apartinand unui tanar de 25 de ani, din municipiul Campulung Moldovenesc, in care erau mai multe cutii cu petarde, transmite corespondentul MEDIAFAX.

De asemenea, in apropierea autoturismului se afla si proprietarul acestuia, care a declarat ca nu detine acte de provenienta a materialelor pirotehnice si nu este autorizat sa detina, sa transporte sau sa comercializeze astfel de produse.

Politistii au confiscat de la tanar 64.675 bucati de petarde din categoria a doua si de diferite modele, iar tanarului de 25 de ani i s-a intocmit dosar penal pentru "efectuarea de operatiuni cu materiale pirotehnice", ce va fi solutionat procedural.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.