Cristina Tomescu (41 de ani) a lucrat multi ani in atelierul unui designer cunoscut, iar in urma cu cativa ani s-a hotarat ca este momentul sa aiba un business propriu.



In 2015 a deschis impreuna cu sotul sau un atelier de croitorie in care realizeaza, pe langa retusuri si produse vestimentare noi, carti senzoriale textile care starnesc curiozitatea si dezvolta atentia si creativitatea copiilor.

Cristina Tomescu a lucrat mai multa vreme ca modelier textil in atelierul creatoarei de moda Lena Criveanu din Bucuresti, insa in urma cu trei ani si jumatate s-a mutat impreuna cu sotul ei, Cristian Tomescu (45 - electrician), in Arad, avand in plan sa isi deschida propriul atelier.

"Intre timp, am ramas insarcinata si a trebuit sa amanam un pic aceasta dorinta. Aproape doi ani, cat am stat acasa cu baietelul, am socializat foarte mult cu mamici din Arad si din tara, precum si din strainatate si am aflat dorintele lor legate de diverse jucarii textile. Astfel, am descoperit si necesitatea lor de a-si retusa hainele, asa ca, impreuna cu Cristi, am hotarat sa dechidem atelierul nostru la sfarsitul perioadei de concediu maternal. Stiam ca nu va fi usor, dar ne incurajam reciproc", povesteste Cristina Tomescu.

Citeste mai mult pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.