Teatrul Nottara isi reia activitatea, primul spectacol fiind "Craciunul, altfel".

Teatrul Nottara din Bucuresti si-a suspendat activitatea pe termen nedefinit, in urma promulgarii de catre presedintele Klaus Iohannis a legii care prevede interzicerea desfasurarii de activitati in cladirile cu risc seismic ridicat, pana la consolidarea acestora.

"Craciunul, altfel" este primul spectacol cu vanzare de bilete organizat de Teatrul Nottara dupa suspendarea activitatii ca urmare a acestei legii.

Teatrul Nottara a sustinut anterior un spectacol la Palatul Cotroceni, pe 5 decembrie, insa pentru acela nu s-au pus in vanzare bilete, scrie MEDIAFAX.

In prezent, institutia se afla intr-un stadiu avansat de semnare a unui protocol cu ArCuB, in urma caruia sala din strada Batiste, numarul 14, din Bucuresti sa devina sediul sau temporar si locul care va adaposti 19 dintre cele 36 de productii ale Teatrului Nottara. De asemenea, lunar, actorii Teatrului Nottara vor juca in sala de spectacole de la Palatul Cotroceni.

Regizorul spectacolului "Craciunul, altfel", Alin Horia Manzat, promite bucurestenilor ca in aceasta incursiune in timp se vor "lepada de toata grija cea lumeasca" si vor experimenta o mie si una de emotii intr-o singura seara, calatorind in timp, fix in epoca interbelica.

Solistii Madalina Constantin, Iordache Basalic si Andrei Lazar vor reinvia impreuna cu pianistul Alexandru Burca lumea plina de sarm a Marelui si Micului Paris de odinioara.

Anfisa Fugaru, Angela Solcan, Marius Nine, grupul vocal Pnevma li se vor alatura pentru a desavarsi atmosfera de sarbatoare cu colinde romanesti si internationale, unele in interpretari inedite, altele chiar in premiera. Iar balerinii All's Ballet, coordonati de coregrafa Beatrice Serbanescu, invita spectatorii la dans, pentru a intra cu totii in ritmul bucuriei.

Citeste si:
Dana Roba a revenit la muncă. Make-up artista, mesaj impresionant:...
Dana Roba a revenit la muncă....

Biletele pentru acest spectacol sunt disponibile si online, pe www.eventim.ro si pe www.ove.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.