Premierul Marii Britanii, David Cameron, care se afla in prima sa vizita in Romania, a ajuns la clubul Colectiv, miercuri implinindu-se 40 de zile de la incendiul in urma caruia 60 de persoane si-au pierdut viata.

David Cameron, care a adus o coroana de flori, a fost intampinat la clubul Colectiv de catre ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu. De asemenea, acolo se afla si ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Paul Brummell.

Premierul britanic a pastrat un moment de reculegere si a aprins o candela. La fata locului au fost luate masuri sporite de securitate.

David Cameron se afla in prima sa vizita in Romania, iar in cursul dupa-amiezii a avut o intrevedere de aproximativ o ora cu premierul Dacian Ciolos, la Palatul Victoria.

Premierul britanic David Cameron se afla in prima sa vizita oficiala in Romania, in cadrul unui turneu initiat in contextul negocierilor pentru reconfigurarea relatiei Marii Britanii cu Uniunea Europeana, dar si pe fondul crizei imigrantilor si al riscurilor teroriste, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.