Trei persoane suspectate ca au furat o tableta si un aparat foto dintr-un autoturism, in municipiul Constanta, au fost prinse, marti, dupa ce au fost urmarite in trafic de politisti, care au tras trei focuri de arma de avertisment, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Politiei Judetene Constanta, politistii au prins in flagrant, marti dimineata, doi barbati si o femeie care furau bunuri dintr-un autoturism aflat in parcarea unui centru comercial de pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanta.

Cei trei au fugit cu un autoturism, iar politistii i-au prins dupa o urmarire in trafic si dupa ce au tras trei focuri de arma in plan vertical.

In autoturismul folosit de cei trei suspecti, oamenii legii au gasit o tableta electronica si un aparat foto care ar fi fost furate din autoturismul victimei, scrie MEDIAFAX.

Cei trei au fost dusi la sediul Politiei pentru audieri si dispunerea masurilor legale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.