O femeie si-a incendiat apartamentul, apoi s-a aruncat de la etajul opt al blocului in care locuia, in Sectorul 4, asupra ei fiind gasit un pistol cu bile, potrivit Politiei Capitalei. Ea a murit la spital, unde a fost transportata in stare grava.

Incidentul a avut loc in noaptea de luni spre marti, in Sectorul 4 al Capitalei, politistii fiind sesizati in jurul orei 02.00, prin numarul 112, de o persoana care a anuntat ca in blocul in care locuieste s-a auzit o explozie. Conform Politiei Capitalei, explozia s-a auzit din apartamentul unei femei in varsta de 33 ani, in imobil fiind gasite doua recipiente care pareau sa fie cu benzina.

Dupa ce a dat foc locuintei, femeia a urcat la etajul opt al imobilului in care locuia si s-a aruncat, politistii gasind asupra ei un pistol cu bile pe care il detinea in mod legal, au declarat anchetatorii, pentru MEDIAFAX.

Femeia a fost preluata de un echipaj SMURD si transportata in stare gava la spital, unde a murit cateva ore mai tarziu. Din primele investigatii rezulta ca femeia era depresiva si lua medicamente pentru tratarea bolii. Aceasta locuia impreuna cu concubinul ei, care nu era acasa in momentul in care a incendiat apartamentul.

Anchetatorii de la Serviciul Omoruri din Politia Capitalei, sub supravegherea Parchetului Tribunalului Bucuresti, au deschis un dosar de moarte suspecta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.