Surse din PNL au declarat ca prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu a acceptat, luni, propunerea copresedintilor PNL de a prelua conducerea organizatiei PNL Bucuresti, in contextul accelerarii procesului de unificare a PNL si a reinnoirii partidului in vederea alegerilor din anul 2016.
Conducerea organizatiei PNL Bucuresti este asigurata, in prezent, de liderii Anca Boagiu si Teodor Atanasiu, iar in urma preluarii functiei de catre prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu conducerea filialei ar urma sa devina monocefala. Propunerea facuta lui Catalin Predoiu de catre copresedintii partidului de a prelua conducerea organizatiei PNL Bucuresti ar urma sa fie aprobata in cadrul Consiliului National din data de 11 decembrie.

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu a avut, luni dimineata, o intalnire la sediul din Modrogan cu Alina Gorghiu si Vasile Blaga care l-au convins pe acesta sa accepte sa preia conducerea organizatiei PNL Bucuresti. Oferta pe care a primit-o Catalin Predoiu, reprezentat al aripii PDL din nou PNL, vine in contextul in care liberalii au decis cu putin timp in urma ca functia de secretar general al PNL sa se uneasca sub conducerea lui Ilie Bolojan, reprezentat al aripii PNL din noua formatiune.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.