Ploile abundente din ultimele ore au provocat inundatii in mai multe localitati din judetele Dambovita si Giurgiu, unde pompierii au intervenit pentru evacuarea apei din cateva gospodarii, dar si pentru indepartarea unor copaci cazuti pe carosabil, transmite corespondentul MEDIAFAX.

In judetul Dambovita, ploile torentiale au provocat inundatii in mai multe localitati, unde a fost nevoie de interventia pompierilor.

Astfel, potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Dambovita, Eduard Telea, in orasul Moreni si in comunele I. L. Caragiale, Bilciuresti a fost nevoie de interventia pompierilor pentru ca a fost inundata cate o curte. In orasul Pucioasa, apa a intrat intr-o curte si in subsolul unei locuinte, iar la Corbii Mari a fost inundata o magazie.

De asemenea, vantul puternic a doborat doi copaci, unul in municipiul Targoviste si unul la Moreni, insa in urma acestor incidente nu au fost inregistrate victime sau pagube materiale.
Si in judetul Giurgiu s-au produs inundatii in unele localitati, ca urmare a precipitatiilor abundente.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Giurgiu, Cristian Virag, a declarat ca, in noaptea de vineri spre sambata, pompierii au intervenit pentru evacuarea apei din doua curti inundate in localitatile Comana si Marsa si pentru indepartarea unui copac cazut pe drumul judetean 601, intre localitatile Roata si Crevedia, scrie MEDIAFAX.

Tot in judetul Giurgiu, serviciile voluntare locale pentru situatii de urgenta au intervenit pentru evacuarea apei in localitatile Gorneni, Malu Spart si Marsa, unde cate o curte a fost inundata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.