Un profesor de la Universitatea ”Gheorghe Asachi” din Iasi a fost gasit spanzurat, miercuri, pe scara de acces catre birourile institutiei de invatamant, apropiati ai cadrului didactic spunand ca acesta devenise depresiv in ultimele saptamani, el fiind implicat intr-un proiect din fonduri europene.

Ioan Craciun, in varsta de 47 de ani, profesor la Facultatea de Hidrotehnica din cadrul Universitatii Tehnice ”Gheorghe Asachi” din Iasi, a fost gasit spanzurat, miercuri dupa-amiaza, de o balustrada, pe scara de acces catre birourile institutiei de invatamant superior, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Apropiatii profesorului Ioan Craciun, care era si director al Departamentului de Amenajari si Constructii Hidrotehnice din cadrul facultatii, spun ca acesta devenise depresiv in ultimele saptamani, el fiind implicat, alaturi de alti colegi, in realizarea unui proiect din fonduri europene.

”A fost un om extraordinar de harnic, nu stiu ce Dumnezeu s-a intamplat. Am ramas cu totii blocati, avea un proiect la care lucra, o fi fost vreun surmenaj, era foarte implicat. Dumnezeu stie, au ramas doi copii mici acasa. Nu stim ce s-a intamplat, este o mare nenorocire”, a declarat Ioan Giurma, rectorul Universitatii ”Gheorghe Asachi” din Iasi.

La fata locului a sosit un echipaj al Serviciului Judetean de Ambulanta Iasi, medicii constatand decesul cadrului didactic. Trupul neinsufletit al barbatului a fost transportat la Institutul de Medicina Legala din Iasi, pentru necropsie.

Politistii si procurorii fac cercetari in acest caz.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.