Politistii din Pitesti au fost alertati, miercuri dimineata, ca pe scarile unei cladiri in care functioneaza institutii publice se afla o valiza suspecta, specialistii care au ridicat si detonat in siguranta valiza constatand ca in urma exploziei din valiza au iesit cativa bureti.

Potrivit unor surse judiciare, pirotehnicienii au fost anuntati, miercuri dimineata, despre faptul ca pe scarile unui imobil din centrul municipiului Pitesti, imobil in care functioneaza serviciul de Evidenta Persoanelor si Serviciul de Inmatriculari auto si permise de Conducere, se afla abandonata o valiza suspecta, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Politistii au izolat zona si au facut un cordon de protectie, iar Grupa Pirotehnica din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale a ridicat valiza.

Dupa ce au detonat-o in conditii de siguranta, specialistii au constatat ca din aceasta au iesit cativa bureti, posibil de sub captuseala, au precizat sursele citate. Activitatea celor doua institutii publice a fost reluata in conditii normale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.