Doua persoane, sot si sotie, au fost ranite intr-o explozie care a avut loc, sambata dimineata, in apartamentul lor din Braila, in urma deflagratiei geamurile si usile mai multor locuinte, dar si ale unor masini parcate in fata blocului fiind distruse.

Potrivit autoritatilor locale, explozia s-a produs in jurul orei 6.00, in apartamentul unor batrani din Braila, cel mai probabil din cauza unei acumulari de gaze, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Deflagratia a avut loc in momentul in care barbatul de 77 de ani a aprins aragazul, iar suflul exploziei l-a doborit la pamant, barbatul suferind arsuri de gradele unu si doi. Sotia sa, in varsta de 80 de ani, care se afla in dormitor, a fost ranita usor la maini. In urma exploziei, geamurile si usa apartamentului de la etajul intai al blocului in care s-a produs incidentul au fost distruse. De asemenea, usile a trei apartamente au fost avariate de deflagratie, fiind afectata si intrarea in bloc, dar si geamurile catorva autoturisme parcate in fata imobilului.

Deflagratia nu a fost urmata de un incendiu.

"Am zis ca e cutremur. Stiti cum s-a zguduit blocul? Am iesit repede afara. Atunci am vazut usile si geamurile facute praf. Tipa lumea, va dati seama ce era. Ne gandeam ca au murit oameni. Ne-a luat asa din somn", a declarat pentru presa locala o locatara din blocul in care a avut loc explozia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.