Social20 Noiembrie 201514:33

Lectura de 2 minute

Extragerea Loteriei fiscale pentru bonurile emise in perioada 1-31 octombrie va fi organizata in studioul TV al Loteriei Romane, iar daca vor fi mai mult de 100 de castigatori va avea loc o noua extragere ulterior.

Extragerea Loteriei fiscale pentru bonurile emise in perioada 1-31 octombrie va fi organizata duminica, 22 noiembrie, de la ora 17:00.

Fondul de premiere ramane de un milion de lei, care se va imparti la maxim 100 de castigatori, scrie MEDIAFAX.

In prima etapa a extragerii de duminica va fi extrasa o bila pentru determinarea zilei bonurilor castigatoare, iar in a doua vor fi extrase trei bile pentru determinarea valorii bonurilor castigatoare.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul MFP, al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) si al C.N. "Loteria Romana" (CNLR) pentru o perioada de minimum 30 de zile.

Citeste si:
Fiica lui Liviu Dragnea va fi expulzata din SUA
Fiica lui Liviu Dragnea va fi...

Cererile de revendicare pot fi depuse incepand cu prima zi dupa efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor castigatoare trebuie sa depuna bonurile fiscale (in original), alaturi de copia actului de identitate si de o cerere, la orice administratie fiscala din structura ANAF.

Un bon fiscal este considerat castigator doar daca indeplineste cumulativ conditiile prevazute de lege, avand inscrise elementele obligatorii care arata ca a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul si seria fiscala ale aparatului de marcat electronic fiscal, data si ora emiterii precum si numarul de ordine).

Fiecare unitate teritoriala ANAF, la care se depun bonurile fiscale castigatoare in prima etapa de selectie, va elibera o copie a acestora cu mentiunea "conform cu originalul", pe care va fi scris numarul unic de inregistrare. Pentru asigurarea transparentei, lista cu numerele unice de inregistrare ale cererilor de revendicare va fi publicata pe site-urile MFP si ANAF.

Dupa stabilirea celor 100 de bonuri fiscale castigatoare, acestea vor fi centralizate si transmise in termen de doua zile catre ANAF in vederea incarcarii rezultatelor in "Baza de date privind Loteria bonurilor fiscale", respectiv pentru verificarea autenticitatii bonurilor fiscale castigatoare de catre Directia Generala Antifrauda Fiscala, prin directiile regionale.

Pentru extragerea din 20 septembrie, au fost depuse 35 de cereri de revendicare in termenul de 30 de zile, iar pentru cea din 18 octombrie au fost depuse 26 cereri de revendicare a premiilor pana la 18 noiembrie.

Citeste si:
10+ fenomene care nu sunt atat de rare pe cat ai impresia
Se intampla mai des decat...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.