Procurorii DNA fac perchezitii la Tribunalul Bucuresti, fiind vizata judecatoarea Geanina Terceanu, care ar fi luat mita pentru a da o solutie de achitare.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX ca anchetatorii fac perchezitii in biroul judecatoarei Geanina Terceanu de la Tribunalul Bucuresti.

Sursele citate au precizat ca aceasta ar fi luat mita pentru a da o solutie de achitare intr-un dosar, neputand preciza, la acest moment, despre ce cauza este vorba.

Una dintre deciziile de achitare date de judecatoarea Geanina Terceanu a fost in dosarul transferurilor de jucatori, in 3 aprilie 2012. Atunci, magistratul i-a achitat pe toti cei opt inculpatii in dosarul Transferurilor.

Decizia a fost contestata de procurorii DNA la Curtea de Apel Bucuresti, care in 12 noiembrie 2012, a dispus pedepse intre trei si opt ani de inchisoare, cu suspendare sau cu executare.

Ulterior, Inalta Curte a decis rejudecarea cauzei, motivand ca judecatorii de la CAB au respins toate probele cerute, nu i-au ascultat temeinic pe cei opt oameni de fotbal acuzati si a dispus condamnarea pe probe in baza carora fusesera anterior achitati, de Tribunalul Bucuresti.

In urma rejudecarii, tot la CAB, toti inculpatii au primit, in martie 2014, pedepse cu executare: Cristian Borcea si Ioan Becali, la cate sase ani si patru luni, Victor Becali, la patru ani si opt luni, Gheorghe Copos, la trei ani si opt luni, Mihai Stoica, la trei ani si sase luni, Gheorghe Netoiu si Jean Padureanu, la cate trei ani si patru luni, si Gheorghe Popescu, la trei ani, o luna si zece zile.

Cristi Borcea si fratii Ioan si Victor Becali au fost adusi, miercuri, din penitenciar in Arestul Politiei Capitalei, urmand sa fie audiati la DNA, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.