O cisterna incarcata cu gaz petrolier lichefiat s-a rasturnat, joi dupa-amiaza, pe DN 65, in judetul Arges, traficul fiind complet blocat, iar surse locale spun ca in zona exista pericol de explozie, primele informatii aratand ca soferul este incarcerat in cabina.

Potrivit unor surse din Politia Arges, o cisterna incarcata cu GPL s-a rasturnat, joi dupa-amiaza, pe DN 65, in zona localitatii Lunca Corbului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Soferul cisternei a pierdut controlul asupra vehiculului in conditii care nu au fost stabilite deocamdata, iar cisterna care circula pe sensul de mers Pitesti-Slatina s-a rasturnat pe partea stanga.

Primele informatii de la locul accidentului arata ca soferul cisternei este incarcerat in cabina, in zona deplasandu-se echipajele de descarcerare ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arges.

Traficul pe DN 65 este complet blocat, iar, conform unor surse locale, in zona exista pericol de explozie, fiind scurgeri de combustibil.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.