Procurorii DNA fac perchezitii, miercuri, in judetul Teleorman, la Serviciul Politie Rutiera, Serviciul Permise Auto si Inmatriculari si la o unitate de parchet, intr-un dosar in care printre cei vizati sunt seful de la Rutiera si un procuror, potrivit unor surse judiciare.

Directia Nationala Anticoruptie arata, intr-un comunicat de presa, ca se efectueaza cercetari ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie, care ar fi fost comise in anul 2015.

In aceasta cauza, procurorii fac 11 perchezitii in judetul Teleorman, dintre care trei sunt la sediile unor institutii publice si restul la sediile unor societati comerciale si la domiciliile unor persoane.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, ca cele trei institutii din judetul Teleorman unde au loc perchezitii sunt Serviciul Politie Rutiera, Serviciul Permise Auto si Inmatriculari si o unitate de parchet.

Potrivit surselor citate, printre cei vizati in ancheta sunt un procuror, seful de la Serviciul Rutier si subalterni ai acestuia din urma. Cercetarile in acest caz se fac in legatura cu modul fraudulos de emitere a unor permise auto.

La finalul perchezitiilor, toate persoanele vizate in cauza vor fi duse la sediul DNA central din Bucuresti pentru a fi audiate. Anchetatorii sunt sprijiniti in aceasta cauza de Serviciul Roman de Informatii si de Brigada Speciala de Interventie a Jandarmeriei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.