Trei persoane au murit si cel putin 11 au fost ranite, dupa ce un autotren incarcat cu cherestea s-a rasturnat, duminica noapte, peste un microbuz de transport persoane pe DN 2 E 85, la iesire din Ramnicu Sarat spre Focsani, mai multe persoane fiind incarcerate.

Din primele informatii furnizate de catre politisti, din motive care nu au fost inca stabilite un autotren plin cu cherestea s-a rasturnat peste un microbuz de transport persoane, pe DN 2 E 85, in urma accidentului trei persoane pierzandu-si viata si alte cel putin 11 fiind ranite, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Buzau, George Cretu, in urma accidentului, mai multe persoane au ramas incarcerate in microbuzul peste care s-a rasturnat autotrenul cu lemne.

Conform sursei citate, in urma acestui accident a fost activat planul rosu de interventie.

”ISU Buzau a trimis la locul accidentului sapte autospeciale, dintre care doua de descarcerare, una de transport victime multiple, doua ambulante SMURD, o autospeciala de stingere incendii, o autospeciala de prima interventie si comanda. Fortele au fost suplimentate apoi, in sprijin venindu-ne Vrancea, cu un modul SMURD, dar si ISU Bucuresti - Ilfov cu doua autospeciale transport personal victime multiple. De asemenea, SAJ Buzau a trimis sase salvari la fata locului", a declarat pentru MEDIAFAX purtatorul de cuvant al ISU Buzau, George Cretu.

Sursa citata a precizat ca, in prima faza, au fost 14 persoane incarcerate, 11 dintre acestea fiind deja scoase si transportate la spitalul din Ramnicu Sarat.

"Se lucreaza inca la descarcerarea a trei victime. Daca va fi nevoie, ranitii vor fi transportati la spitale din Buzau sau Ramnicu Sarat”, a mai spus Cretu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.