O parte a ministrilor Cabinetului Ciolos au venit, luni dimineata, la Parlament, unde li s-a pus la dispozitie un birou, fiind pregatiti pentru procesul audierilor din comisiile de specialitate de catre ministrul pentru Relatia cu Parlamentul.

Avand in vedere ca marea majoritate a noilor ministri nu au experienta politica, liderii din Parlament au decis sa sustina cu acestia o "sesiune de pregatire", in care le va fi explicat procesul audierilor din comisiile de specialitate. Surse politice au declarat, pentru MEDIAFAX, ca o problema a noilor ministri este ca nu cunosc procedurile parlamentare, dar si ca ar putea avea "emotii" in timpul audierilor.

Ministrii lui Ciolos vor fi pregatiti pentru audieri de catre ministrul propus pentru relatia cu Parlamentul, Ciprian Bucur, fost expert in cadrul Comisiei Juridice din Camera Deputatilor.

Sesiunea are loc intr-un birou pe care conducerea Parlamentului l-a pus la dispozitia ministrilor, langa biroul presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, acestia putandu-l folosi pe tot parcursul zilei. La biroul lui Valeriu Zgonea a sosit, luni dimineata, si presedintele PSD, Liviu Dragnea.

Audierile vor incepe la ora 13.00 si vor dura, potrivit programului oficial, pana la ora 21.00. Surse politice au declarat, insa, pentru MEDIAFAX, ca programul se poate prelungi, insa, pana la ora 23.00.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.