Fotograful buzoian Catalin Ilnitchi ranit grav in incendiul din clubul Colectiv si transferat duminica la Spitalul Sheba - Tel Ha Shomer din Israel raspunde la tratament, el respirand singur, insa medicii il tin in continuare sedat pentru a suporta mai usor durerile.

Potrivit apropiatilor tanarului, acesta raspunde la tratamentul pe care il primeste in Spitalul Sheba - Tel Ha Shomer din Israel, el reusind sa respire singur, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Conform acestora, medicii au luat in calcul sedarea mai usoara a lui Catalin Ilnitchi, insa din motive de siguranta il tin in continuare intubat, pentru a suporta mai usor durerile.

Fotograful Catalin Mircea Ilnitchi a fost ranit grav in tragedia din clubul Colectiv. In momentul declansarii incendiului, tanarul se afla chiar langa scena pe care concerta trupa Goodbye to Gravity. Ulterior, el a fost internat la Spitalul de Urgenta "Floreasca" din Bucuresti, fiind in stare critica.

Duminica, tanarul a fost transferat la Spitalul Sheba - Tel Ha Shomer din Israel, unde o are alaturi de mama sa.

Catalin Ilnitchi a absolvit Liceul ”Alexandru Marghiloman” din Buzau, apoi Facultatea de Constructii si lucreaza ca inginer la o companie din Bucuresti, iar in timpul liber este colaborator al unei publicatii pentru iubitorii muzicii rock. In 30 octombrie, el a ajuns la concertul Goodbye to Gravity, din clubul Colectiv, in ultimul moment, dupa ce ar fi fost anuntat de un coleg ca nu poate ajunge la eveniment pentru a face poze.

Pe Facebook au aparut numeroase apeluri de ajutorare a lui Catalin Ilnitchi, oamenii fiind rugati sa doneze sange, el avand o grupa de sange foarte rara, AB RH. De asemenea, la Banca Transilvania, pe numele mamei lui Catalin, Tamara Adina Neagu, au fost deschise trei conturi in care pot fi facute donatii.

O alta persoana ranita grav in incendiul din clubul Colectiv - Cristian Matei - a fost transferat, pe 6 noiembrie, de la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitala la Spitalul Sheba - Tel Ha Shomer din Israel. Tot in Israel, la Spitalul Hadassah Medical Center din Ierusalim, a fost transferata, pe 4 noiembrie, si Teodora Maftei, care a fost la randul sau ranita grav in incendiul din clubul Colectiv. Tanara a murit insa in 9 noiembrie.

In urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoana. In 13 zile de la tragedie au decedat alte 27 de persoane, numarul victimelor ajungand, joi, la 54.

Citeste si:
Cea mai mare bancă din România este pe cale să cumpere OTP Bank....
Cea mai mare bancă din...

Alte aproximativ 150 de persoane au fost ranite si internate in spitale din Capitala. Dintre acestea, 37 au fost transportate spre unitati sanitare din strainatate, insa opt au decedat, trei in Marea Britanie, unul in Israel, doi in Olanda, unul in drum spre Elvetia si unul in Franta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.