Alexandru Pascu, basistul trupei Goodbye to Gravity, care a incetat din viata miercuri, la Paris, va fi inmormantat duminica, la Cimitirul Izvorul Nou din Capitala, anunta Federatia Romana de Scrima, care mentioneaza ca familia tanarului face un "apel la decenta si discretie din partea mass-media".

Alexandru Pascu era singurul fiu al Anei Pascu, vicepresedinte al Federatiei Internationale de Scrima si presedinte de onoare al Federatiei Romane de Scrima.

Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Alexandru Pascu va fi depus sambata, la ora 11.00, la capela Cimitirului Izvorul Nou (Drumul Murgului, nr. 47, sector 3). Seara va avea loc o slujba religioasa, iar noaptea se va tine priveghi. Slujba de inmormantare va avea loc duminica, 15 noiembrie, de la ora 14.00, la Cimitirul Izvorul Nou.

Alexandru Pascu, basistul trupei Goodbye to Gravity, a murit la varsta de 33 de ani, miercuri, in ziua in care a fost transferat in Franta de la Spitalul Floreasca din Capitala, unde fusese internat in stare grava, dupa ce a fost ranit in incendiul izbucnit in clubul Colectiv pe 30 noiembrie.

Miercuri, el a fost transportat cu o aeronava a Ministerului Afacerilor Interne pentru a fi transferat intr-un spital din Franta. Alex Pascu a murit insa in aeroport, la Paris, unde aeronava a aterizat inainte de ora 19.30.

Familia lui Alexandru Pascu a vrut si saptamana trecuta sa il transfere intr-un spital din Germania, insa starea acestuia s-a inrautatit si exista riscul sa apara complicatii in timpul transportului, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.